Toimitusehdot

Nettikauppa on Tmi Nina Salminen (2339045-1) ylläpitämä.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Verifone Blue Commerce. Voit maksaa ostokset myös sähköpostimaksulla ja  noudettaessa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Nouto sovittava erikseen.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin (6,90€), Matkahuollon (6,90€) ja Schenkerin (5,60€) kuljetuspalvelut.

Toimitamme vain täysi-ikäisille asiakkaillemme.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Toimituskulu on aina sama riippumatta paketin koosta tai painosta. Nouto sovittava erikseen 0e

Noutamatta jätetyn tilauksen toimitus- ja palautuskuluja ei palauteta asiakkaalle.

Toimitusaika

Toimitamme tilauksesi kuljetettavaksi 2-7 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta meille. Tuotteet ovat varastossamme, mutta mikäli jostain syystä tilaamasi tuotetta ei olekaan, ilmoitamme Sinulle mahdollisesta venyvästä toimitusajasta mahdollisimman pian. 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja omissa pakkauksissaan. Ole ensin yhteydessä sähköpostitse unelmanverkko@gmail.com ja saat tarkemmat ohjeet. Muistathan, että noutamaton paketti ei ole palautus, eikä siitä aiheutuvia kuluja palauteta.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä.

Tmi Nina Salminen 

ekokotiluxus@gmail.com

050-4132814